Photoshop kurs OMNIPIX
Nova radionica u organizaciji Omnipix Workshop Laba

Osnove Photoshop -a – Obuka Photoshop

Photoshop je vodeći program u svetu za obradu slika, grafički, web i video dizajn. Njegova logika, stabilnost i kompatibilnost sa drugim Adobe programima daje mu pravo da glasi za najbolji program u svom domenu.

Kurs obuhvata

Upoznavanje sa interfejsom programa, Podešavanje programa, Pojam rezolucije, upoznavanje sa bojama (Grayscale, RGB, CMYK) i profilima, Korišćenje gradienta (preliva boja) i njihovo kreiranje, rad sa četkicama i njihovo kreiranje, korišćenje Patterna i njihovo kreiranje, učenje svih alata za selekciju i primena selekcija, Selekcija pomoću Quick Mask, Rad sa slojevima (Layers), Spajanje Layers-a, Layers stilovi, korišćenje Layer maski i Clipping maski, Korišćenje kanala i Pantone boja, Upotreba vektorskih alata i rad sa Patovima, Uvoz vektorske grafike (Corel Draw, Illustrator), Formatiranje teksta, Paleta History i Snapshot, Korišćenje i kreiranje Akcija, Obrada fotografija, Adjustmernts, Retuširanje slika, Uklanjanje ogrebotina, Upotreba Filtera, Isecanje i optimizacija slilka za Web, Priprema fajlova za ostale grafičke programe, Priprema fajlova za digitalnu štampu.

Kurs je namenjen onima koji se prvi put sreću sa Photoshop softverom i onima koji žele da unaprede svoje osnovno znanje.

Sve prijave na e- mail : omnipixlab@gmail.com

Rok ze prijavi klase Septembar -Decembar 2016 – 15. Septembar

Sve informacije na 069 16 222 90

PinterestShare

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>