omnipix-yagglavlje-ya-sajt.jpg

Omnipix Workshop Lab je projekat koji se nastao kao logičan nastavak ideje prvog medjunarodnog festivala fotografije u Srbiji , FOTORAMA Festa.
Ideja samog festivala je bila da omogući svim mladim ljudima pristup modernim I savremenim znanjima , mogućnost rada sa najsposobnijim domaćim I stranim stručnjacima iz svih oblasti vizuelnih umetnosti I naravno prostor za ličnu afirmaciju I predstavljanje ličnog I grupnog rada javnosti u zemlji I u svetu.

Omnipix Workshop Lab okuplja većinom mlade prodorne snage kragujevačkih umetnika čije iskustvo u mnogo čemu prevazilazi njihove godine. Ideja I jeste bila da mladi predavači rade sa polaznicima I prenose im znanja na savremen I krajnje posredan način.

Sistem na kojem se zasniva rad u OWL radionicama je pre svega jak individualni rad I rad u malim grupama. Svaka klasa polaznika broji maksimum 5 članova u grupi, što omogućava predavačima da podjednako rade sa svim polaznicima I posvete im maksimalnu pažnju u toku odvijanja radionica, čime studenti dobijaju svu potrebnu pomoć za što brže I uspešnije napredovanje. Ovakav model obrazovanja je jedan od najefikasnijih I najomiljenijih modela edukacije gde se za što kraće vreme mogu očekivati odlični rezultati.

Radionice se odvijaju u tromesečnim ciklusima I to u tri nivoa:

Osnovni kurs – podrazumeva osnovno bazično znanje iz odabrane vizuelne umetnosti
Napredni kurs – usavršavanje veština dobijenih na osnovnom kursu I upoznavanje sa naprednim tehnikama I metodama
Master kurs – priprema za profesionalno bavljenje odabranom umetnošću

Na kraju svakog kursa polaznici dobijaju zvanični sertifikat o završenom nivou.

OMNIPIX WORKSHOP LAB edukativni centar koji u svom sklopu sadrži interaktivnu radionicu opremljenu najmodernijom perifernom opremom za grafičko oblikovanje kao I potpuno opremljen studio za umetničke I fotografske delatnosti sa sopstvenom radionicom za scenografiju I kostime.

Prostorije OWL se nalaze na sledećoj adresi:

Ulica: Kajmakčalanska 8
34000 KRAGUJEVAC

POSTANITE I VI DEO NAŠE KREATIVNE PORODICE!

DOBRODOŠLI U OMNIPIX!

Omnipix

PinterestShare

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>